logo-mini

Diensten

Ideeën ontwikkelen.

 

Ideeën ontwikkel ik graag samen met de opdrachtgever. Kernwoorden die ik graag gebruik om de boodschap van de klant goed over te brengen zijn:

Effectief – Creatief – Pakkend.

(één foto zegt meer dan duizend woorden)

Heeft de klant een duidelijk concept waaraan voldaan moet worden, dan ben ik als geen ander in staat dit in beeld te brengen.

AWLLogistics

Bedrijfsfotografie

Beelden die bij het bedrijf passen. Fotomateriaal dat het imago en maatschappelijk beeld van het bedrijf versterken. Tevreden klanten, zoals o.a. AWL logistics, zijn u al voor gegaan. Of het nu om drukwerk gaat, foto’s voor op de website of andere manieren van uw bedrijf te promoten, ik zal er voor zorgdragen dat uw doelstellingen gehaald worden.

Hugo Metsers Jr

Portretfotografie

Bedrijfsportret, Linkedinprofiel of gewoon zomaar. Ongeacht de setting of locatie, zal ik er voor zorg dragen dat uw portret de juiste uitstraling heeft.

Fete de Tete 2016

Evenementenfotografie 

Het moment vastleggen, daar gaat het om bij evenementenfotografie. Shooting Artists is als geen ander in staat om dit moment, de herinnering vast te leggen.

Mocht u nog vragen hebben en/of een prijsopgave willen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vul het contact zo volledig mogelijk in dan zal ik binnen 1 werkdag reageren.